Overslaan naar content

Open sollicitatie

Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland

Functieomschrijving

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar wil je graag bij RTV Utrecht werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet. Reageer via de sollicitatieknop, zodat we jouw gegevens kunnen opslaan in ons systeem.


Op het moment dat we een passende functie hebben, gaan we kijken of we een goede match zijn. Daarnaast raden we aan om de vacatures op deze website en LinkedIn in de gaten te houden.


RTV Utrecht is een onafhankelijke regionale publieke omroep die álle inwoners van Utrecht wil informeren over en betrekken bij hun directe omgeving.

RTV Utrecht wil de herkenbare en onmisbare schakel zijn in het mediagebruik in de regio, door de onderscheidende wijze waarop we dagelijks aandacht geven aan belangrijke thema’s of onderwerpen die de inwoners direct aangaan.


Bij RTV Utrecht hechten we waarde aan diversiteit en inclusiviteit. We hebben als missie ons in te zetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. RTV Utrecht wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen en daar maken we ons hard voor. We nodigen iedereen uit om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geboorteplaats, levensovertuiging, (fysieke) uitdaging, gender, seksuele oriëntatie en andere kenmerken.


NB: als je een open sollicitatie indient bewaren we je gegevens voor maximaal een jaar (met jouw toestemming). Na dit jaar nemen we contact met je op over het bewaren van je gegevens. Je kunt tussentijds altijd je toestemming intrekken.

of